Skip to content
București

Eternul număr 3 din Sectorul 6 iar se vrea primar: a început deja campania EXCLUSIV FOTO

Jurnaliștii PSnews.ro au suprins sâmbătă în Piața Moghioroș din Sectorul 6 o adevărată campanie electorală purtată de Ştefan Florescu, în prezent membru PMP (după ce a făcut parte inițial din Partidul Conservator). Același Florescu a mai candidat de două ori la Primăria Sectorului 6, dar ca independent: prima dată la alegerile din 2012 (situându-se pe locul al treilea, cu 12,96%, după PNL-istul Rareş Mănescu, respectiv fostul primar PDL Cristian Poteraş), iar a doua oară în 2016 (câștigând tot a treia poziție, cu 15,91%, după candidatul PSD Gabriel Mutu, respectiv competitorul USB Mihai Daneș).

Oamenii din staff-ul domnului Florescu invitau trecătorii să intre în dialog cu acesta pe diverse teme, lucru care ne duce cu gândul la o adevărată campanie electorală pusă în scenă de fostul candidat la Primăria Sectorului 6.

Interesant este că actuala Lege a campaniilor electorale (334/2006, actualizată în 2015) impune reguli draconice pentru promovarea în cele 30 de zile efective de campanie (fără bannere, fără mesh-uri, ci doar cu afișe puțin mai mari decât o coală A4), DAR nu spune nimic despre pre-campania electorală, lăsându-i astfel pe politicieni să desfășoare arsenale nebănuite.

În final, trebuie să le aducem aminte cititorilor PSnews.ro că l-am prezentat pe larg pe Ștefan Florescu, în noiembrie 2015, când omul deja se pregătea asiduu pentru alegerile locale din iunie 2016.

VEDEȚI AICI: Ştefan Florescu, primarul şobolanilor şi al gândacilor sau eternul număr trei? EXCLUSIV FOTO

1 comentariu la “Eternul număr 3 din Sectorul 6 iar se vrea primar: a început deja campania EXCLUSIV FOTO

  1. Eu m-am intalnit personal cu Stefan Florescu acum 2-3 ani,tot intr-o campanie,si cand l-am intrebat de gunoiul aruncat din lipsa de containere,(elfacand poze in clipa aceea la gunoiul aruncat)mi-a raspuns ca numai daca o sa fie primar o sa faca ceva…
    Sugestie:dacă mergem pe ideea lui,propun sa alegem în fiecare sector macar 200-300 de mii de primari…
    Eliminăm,secretarele,consilierii,pe cei care fac receptia lucrarilor de catre firmele „capuşa”(principalii vinovați de gropile si calitatea lucrarilor)….ce ziceti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *