10.000 de credinciosi la „Bethleemul” României. Soarele a răsărit după codul roșu de zilele trecute

Credincioși Mănăstirea Nicula
Sursa foto: Mănăstirea Nicula / Facebook

Aproape 10.000 de credinciosi au venit, de la primele ore ale dimineții, la „Bethleemul” României, la Mănăstirea „Sfântul Apostol Andrei”, din apropierea localității Ion Corvin, cel mai sfânt loc de rugăciune al românilor. După viscolul de zilele trecute, pelerinii au parte de vreme bună.

Sfântul Apostol Andrei, Cel Dintâi Chemat ucenic al lui Iisus Hristos și ocrotitorul României, celebrat în fiecare an la 30 Noiembrie, aduce an de an mii de credincioși la peștera din Ion Corvin, județul Constanța, considerată a fi cea mai veche biserică creștin ortodoxă din țară.

Crtedincioșii au venit la mănăstire de la primele ore ale dimineții. Dacă zilele trecute viscolul care a lovit Constanța a făcut ca mai multe drumuri județene și tronsoane de drumuri naționale să fie impracticabile, iar elevii nu au mers la cursuri, vremea pare să țină cu pelerinii. Mercurul termometrelor a urcat la 9 grade și este soare. Șansele de ploaie sunt, conform Vremea.ro, de 0%, iar vântul bate cu 11 kilometri pe oră.

În acest timp, pe litoral a apărut un fenomen straniu. După ultima furtună de cod roșu, de la sfârșitul săptămânii trecute, cu valuri de 10 metri, linia apei s-a retras, în unele zone, dincolo de digul de protecție al plajei din stațiunea Mamaia. . În unele zone din stațiune apa nici măcar nu mai atinge digurile, care au rămas golașe, cu scoici pe ele, deși cu câteva zile înainte abia țineau în frâu valurile furioase.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL