Adrian Cozma (PNL): UDMR trebuie să decidă dacă vrea în guvernul de la București sau de la Budapesta

foto: Facebook Adrian Cozma
foto: Facebook Adrian Cozma

În contextul în care UDMR a ajuns un fel de a treia roată la șaretă la negocierile care se poartă în aceste zile pentru componența noului guvern de după rotativă, deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, și-a exprimat opinia în legătură cu această situație în cadrul unei emisiuni la care a fost invitat pe un post național de televiziune.

În intervenția sa în direct, deputatul sătmărean a amintit de acțiunile provocatoare pe care le-au avut în ultimii ani unii lideri ai UDMR, dar și de legăturile pe care le are conducerea partidului reprezentativ al maghiarilor din România cu guvernul din patria-mamă, despre a cărui politică dubioasă a avut ocazia să afle întreaga Europă în ultimul an, scrie satumareonline.ro.

Tocmai de aceea, Adrian Cozma propune o analiză serioasă a rolului pe care-l are sau l-ar putea avea UDMR în conducerea României, luând în considerare și faptul că procentele obținute prin vot de această formațiune nu justifică ponderea pe care a avut-o până acum în guvern.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL