AFM a aprobat dosarele a peste 19.000 de consumatori pentru instalare de panouri fotovoltaice

Sursa foto: Facebook / Primăria Matca
Sursa foto: Facebook / Primăria Matca

Peste 19.000 de noi beneficiari ai programului „Casa Verde Fotovoltaice” au primit aprobarea de instala panouri fotovoltaice, au anunţat, vineri, Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) şi Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP).

„Am publicat, astăzi, încă o listă cu beneficiari ai programului Casa Verde Fotovoltaice înscrişi în sesiunea din 2023. Avem până acum peste 19.000 de noi viitori prosumatori care au primit aprobarea de a instala panourile fotovoltaice. Depunem toate eforturile ca bugetul AFM să fie aprobat cât mai repede de către Guvernul României, astfel încât să putem publica toate dosarele declarate eligibile de către instalatori”, a precizat, într-un comunicat de presă, preşedintele AFM, Laurenţiu-Adrian Neculaescu.

La rândul său, ministrul Mediului, Mircea Fechet, a punctat: „Interesul pentru Casa Verde Fotovoltaice este extrem de mare şi în acest an când avem un buget record de 2 miliarde de lei pentru persoane fizice. La acestea se adaugă 250 de milioane de lei pentru unităţi de cult şi instituţii publice din domeniul asistenţei sociale”.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: