Ajutor de 2.000 de lei pentru o categorie de români! Guvernul a adoptat Ordonanța de Urgență

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Guvernul a adoptat o Ordonanță de Urgență care presupune acordarea unei sume de 2.000 de lei pentru o categorie de români.

Guvernul a introdus, în ultima perioadă, diferite ajutoare sau vouchere acordate de stat, menite să vină în ajutorul persoanelor aflate în situații vulnerabile. Cardurile de energie, voucherele sociale, sau chiar pachetele cu alimente sunt doar câteva dintre ele. Iată că Guvernul vine din nou în ajutorul românilor, adoptând o Ordonanță de Urgență care extinde programul de ajutor financiar, de data aceasta pentru tinerele mame aflate în situații defavorizate. Totodată, mamele cu copii bolnavi sunt scutite de plata contribuției sociale pentru indemnizațiile de concediu medical.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a anunțat că Executivul a adoptat, joi, o ordonanță de urgență referitoare la ajutorul dat pentru tinerele mamei aflate în situații defavorizate, respectiv cele cu venituri mici, cele aflate în situații critice de viață sau mame de vârstă minoră.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL