UPDATE: 18 adulţi şi 4 copii implicați într-un accident rutier, pe A2. Nu au fost necesare îngrijiri medicale

accident autostrada
foto: ISU Constanta

UPDATE: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a precizat că în tamponare au fost implicate opt autoturisme, în care se aflau 18 adulţi şi 4 copii. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

De asemenea, traficul pe autostradă în zona respectivă nu a fost blocat, deoarece autoturismele au fost trase pe banda de urgenţă.

Știre inițială: Mai multe maşini au fost implicate, luni, într-un accident rutier pe Autostrada A2, la ieşirea spre Constanţa, iar acolo deplasându-se mai multe ambulanţe. Primele informaţii arată că în autoturisme s-ar afla 20-25 de persoane.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au anunţat că, potrivit primelor informaţii, ar fi vorba de de două caramboluri, unul în care sunt implicate patru autoturisme, iar celălalt cu şase autoturisme, în cadrul aceluiaşi accident rutier.

În autoturisme s-ar afla 20-25 de persoane, scrie news.ro.

La locul accidentului s-au deplasat trei ambulanţe SAJ.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL