Alexei Navalnîi, înmormântat într-un cimitir de lângă Moscova

Sursa foto: Veridica

Aleksei Navalnîi este înmormântat vineri, 1 martie, într-un cimitir de lângă Moscova. Potrivit Sky News, polițiști antirevoltă au fost plasați în apropierea bisericii din Moscova, după ce ieri acolo au fost montate bariere. Kremlinul reacționează și transmite că nu are nimic de spus familiei lui Navalnîi.

UPDATE 14:10. Slujba de înmormântare a opozantului rus, în curs de desfășurare la Moscova

Ruslan Șaveddinov, un aliat al lui Alexei Navalnîi, a declarat că slujba de înmormântare a regretatului politician rus de opoziție este în curs de desfășurare la Moscova.

Anatoli Navalnîi și Lyudmila Navalnaya, părinții lui Alexei Navalnîi, au fost fotografiați mergând vineri la Biserica Icoanei Maicii Domnului pentru slujba de înmormântare.

UPDATE 13:20. Ambasadori occidentali au ajuns la biserica unde va avea loc slujba de înmormântare

Diplomați străini, printre care ambasadorii german, francez și american, au sosit la biserică pentru a-i aduce un omagiu lui Alexei Navalnîi.

Alexander Graf Lambsdorff, Pierre Levy și Lynne Tracy au fost fotografiați lângă biserică, îmbrăcați în negru și purtând trandafiri roșii.

UPDATE 13:16. Trupul lui Alexei Navalnîi se află la Biserica Icoanei Maicii Domnului

Mașina funerară care transportă sicriul lui Alexei Navalnîi a ajuns în fața bisericii din sud-estul Moscovei, unde va avea loc slujba de înmormântare a acestuia, anunță echipa sa.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: