Alin Tișe (PNL): Noi testări gratuite pentru cancerul de sân și cel de col uterin la Cluj Arena

Alin Tișe
Sursa foto: media.pnl.ro

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a anunțat noi testări gratuite pentru cancerul de sân și cel de col uterin la Cluj Arena.

„Încurajăm doamnele să acorde prioritate sănătății și să profite de aceste facilități, acordate în mod gratuit de către specialiști. Având în vedere succesul pe care l-au înregistrat activitățile de testare derulate la stadion în primăvara acestui an, continuăm să sprijinim implementarea acestor proiecte, benefice pentru cetățeni”, a precizat liberalul Alin Tișe, preluat de media.pnl.ro

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca va desfășura, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, noi activități de testare pentru prevenirea și depistarea precoce a cancerului de sân și a celui de col uterin, la Cluj Arena.

Sunt vizate doamnele care au domiciliul în oricare dintre județele Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu Mare și Sălaj, cu vârsta cuprinsă între 24 și 64 de ani (și care nu au efectuat deja acest test în cadrul proiectului).

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL