Ambasada Germaniei investește 1 milion de euro pentru susținerea cadrelor didactice din invățământul în limbă germană

Annalena Baerbock și Luminița Odobescu
Sursă foto: Ambasada Germaniei

Republica Federală Germania, prin intermediul Ambasadei Germaniei la Bucureşti, sprijină din nou proiectul „Susţinerea cadrelor didactice din învăţământul în limbă germană din România” cu o sumă totală de 1.000.000 de euro.

„Republica Federală Germania, prin intermediul Ambasadei Germaniei la Bucureşti, sprijină din nou proiectul ‘Susţinerea cadrelor didactice din învăţământul în limbă germană din România’ cu o sumă totală de 1.000.000 de euro. Finanţarea iniţială de 900.000 de euro a fost suplimentată cu 100.000 de euro. Ambasadorul Germaniei, dr. Peer Gebauer, şi directorul general al Fundaţiei Saxonia, Klaus-Harald Sift, au semnat astăzi la Ambasada Germaniei la Bucureşti acordul de finanţare pentru întreaga sumă de 1.000.000 de euro” se arată într-un comunicat de presă remis luni AGERPRES de Ambasada Germaniei la Bucureşti.

Potrivit sursei citate, peste 900 de profesori şi educatori vor putea să beneficieze astfel de aceste indemnizaţii. Scopul este de a asigura o predare de înaltă calitate în limba germană. În cadrul proiectului sunt sprijinite şi echipe de autori care redactează sau actualizează manuale moderne pentru învăţământul în limba germană maternă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: