Ambasadorul SUA în România, felicitări pentru Marcel Ciolacu: Aşteptăm cu nerăbdare să colaborăm

Marcel Ciolacu/Kathleen Kavalec
Marcel Ciolacu/Kathleen Kavalec

Ambasadorul SUA în România, Kathleen Kavalec, a transmis, joi, felicitări premierului Marcel Ciolacu după învestirea în funcţie şi a vorbit depre continuarea colaborării între cele două statre.

”Felicitări lui Ciolacu Marcel pentru formarea noului guvern al României! Aşteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dumneavoastră şi întreaga echipă pentru a continua Parteneriatul Strategic puternic dintre Statele Unite şi România, care rămâne solid”, a scris, joi, pe Twitter, ambasadorul SUA în România, Kathleen Kavalec.

Kavalec a salutat prezenţa mai multor femei în noul Guvern.

”Aplaudăm noul guvern al României pentru creşterea numărului de femei miniştri de la 2 la 5. Este un pas important în direcţia diversităţii şi a egalităţii de gen, la cel mai înalt nivel al guvernului. SUA vă sunt alături în calitate de partener şi aliat”, a mai transmis ambasadorul SUA la Bucureşti.

Guvernul Ciolacu a fost învestit, joi, cu 290 de voturi ”pentru”, iar membrii Executivului au depus jurământul la Palatul Cotroceni.

De la ora 19.00 este programată prima şedinţă a Executivului în noua formulă.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL