Amenajare urbanistică de tot râsul la Bacău: băncile din stațiile de autobuz, montate cu spatele la stradă

Amenajare urbanistică

În loc să fie montate cu fața la stradă, băncile au fost puse invers, iar băcăuanii care așteaptă autobuzul trebuie să stea cu spatele către stațiile unde opresc mijloacele de transport, ceea ce este nefiresc.

Totul s-a făcut pe un proiect pe fonduri europene, iar concretizarea este cel puțin ciudată, fără logică.

Sute de băcăuani au reacționat față de această situație, iar pe rețelele de socializare a ieșit iureș. Oamenii sunt revoltați de aberațiile administrative, care se țin lanț la Bacău. Recent au apărut stâlpi în plină stradă sau pe mijlocul trotuarelor, care și așa s-au înjumătățit ca dimensiune, după ce au fost amenajate pistele de biciclete.

„Da, mulțumim pentru promovare. Sper ca nu vrea nimeni ca băncile sa fie orientate invers. E ca și cum am pune o bancă la marginea străzii, ca atunci când te ridici de pe bancă să calci direct în fata mașinilor.”-justifică primarul USR Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu, care deseori scrie cu greșeli gramaticale și fără diacritice.

Iar reacțiile băcăuanilor nu s-au lăsat așteptate. „Stanciu-Viziteu Lucian, înainte de a afirma ,,că nu vrea nimeni” ar fi bine sa citiți și comentariile celor de pe grup, sau considerați ca toți băcăuanii inteligenți s-au adunat pe grupul dumneavoastră, unde vă felicită de mama focului atunci când faceți reclame la adidași, cafea, ciorbă cozonaci și covrigi”, i-a replicat Gafiuc Neculai, cu trimitere la campania edilului „Made în Bacău”.

Сiteste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL