Andrei Baciu: Am răspuns la absolut toate întrebările care mi-au fost adresate. Am conştiinţa absolut liniştită

Sursa foto: Facebook/Andrei Baciu

Andrei Baciu a afirmat, după ce a ieşit de la audieri la sediul DNA, în privinţa dosarului privind achiziţia de vaccinuri în perioada pandemiei, că a răspuns la toate întrebările care i-au fost adresate şi are „conştiinţa absolut liniştită” referitor la toate lucrurile pe care le-a făcut în România. Acesta a mai spus că avocaţii săi i-au tecomandat să nu facă mai multe declaraţii, neprecizând nici ce calitate are în dosarul respectiv.

„Am dat o declaraţie. Am răspuns la absolut toate întrebările care mi-au fost adresate. Am dat o declaraţie cu privire la aceste evenimente care s-au desfăşurat în această perioadă. Mai mult nu pot să declar, ca urmare a recomandărilor avocaţilor mei. Eu sper că din punctul meu de vedere lucrurile sunt clare. Toate întrebările pe care mi le-au adresat”, a declarat Andrei Baciu, la ieşirea de la sediul DNA, luni, după circa patru ore de audieri.

Acesta a mai precizat că are deplină încedere în faptul că tot ceea ce a făcut în această perioadă a fost „conform cu legislaţia în vigoare”.

„Am răspuns la absolut toate întrebările. Am deplină încredere că tot ceea ce am făcut este conform cu legislaţia în vigoare. Am conştiinţa absolut liniştită cu privire la toate lucrurile pe care le-am făcut în România, în ultimii 9-10 ani. Nu pot să declar acum mai multe lucruri. Da, cred că este un gest de onoare pe care trebuie să îl faci în astfel de situaţie, fără să fie motive sau obligaţii legale. Nu am avut nicio obligaţie legală să îmi dau demisia, lucru pe care l-am făcut ca un gest de onoare”, a completat Baciu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: