Anghel, ANPC: „Recomandări în ceea ce priveşte produsele alimentare de post, în perioada Crăciunului”

Paul Anghel
Sursa foto: Facebook

Paul Anghel, director general ANPC, recomandă tuturor persoanelor să cumpere produse alimentare de post doar din locuri special amenajate şi autorizate, precum şi solicitarea şi păstrarea bonului de casă, potrivit reţelei sale de socializare.

Directorul ANPC atenţionează şi „asupra faptului că dacă achiziţionaţi produse alimentare de post din locuri neautorizate, în care comerciantul respectiv nu are posibilitatea să asigure condiţiile optime de transport, depozitare şi comercializare, riscaţi ca produsele sa fie neconforme sau chiar nesigure acestea vă pot afecta sănătatea.”, a transmis pe pagina sa de socializare.

Acesta informează să fie verificate cu atenţie eticheta produselor de post pe care le cumpărăm, deoarece „Produsele de post sunt produse alimentare constituite din ingrediente vegetale, texturat proteic de soia, mixuri pe baza de soia etc”, a mai transmis directorul ANPC, pe pagina sa.

Un alt aspect important pe care îl transmite Anghel, conform sursei menţionate este să nu cumpărăm produse a căror etichete nu ne informează complet şi corect privind conţinutul, ingredientele sau calitatea produsului.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL