“Conspiraţia” creată în jurul aşa-zisei excluderi a Arhiepiscopului Tomisului de la şedinţa Sinodului mitropolitan

Arhiepiscopia Tomisului
Sursa foto: Wikipedia

Arhiepiscopia Tomisului a anunţat că o “conspiraţie” creată în mass-media în jurul aşa-zisei excluderi a Arhiepiscopului Tomisului de la şedinţa Sinodului mitropolitan al Mitropoliei Munteniei şi Dobrogei, care a avut loc miercuri, este falsă. Arhiepiscopia Tomisului susţine că Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a fost chemat la Constanţa pentru a-i oferi Sfânta Împărtăşanie unui fiu duhovnicesc. Arhiepiscopul Tomisului va fi prezent joi, la şedinţa Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

“«Conspiraţia» creată în mass-media în jurul aşa-zisei excluderi a Arhiepiscopului Tomisului de la şedinţa Sinodului mitropolitan al Mitropoliei Munteniei şi Dobrogei este falsă. Înaltpreasfinţitul Teodosie a fost chemat la Constanţa, la căpătâiul unui fiu duhovnicesc,  pentru a-l mărturisi şi a-i oferi Sfânta Împărtăşanie. Fiind o situaţie gravă, urgentă şi neaşteptată, care a necesitat deplasarea  personală a Înaltpreasfinţitului, nu a mai fost posibilă revenirea în timp util la şedinţa sinodului mitropolitan”, au transmis reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului.
El resping orice legătură a Patriarhului sau a oricărui membru al Sfântului Sinod cu absenţa de la Sinodul metropolitan a lui ÎPS Teodosie.
“⁠Arhiepiscopia Tomisului şi întâistătătorul ei, Înaltpreasfinţitul Părinte Teodosie, resping cu fermitate orice «legătură» imaginară a Preafericitului Părinte Patriarh sau a oricărui membru al Sfântului Sinod cu absenţa ierarhului nostru de la Sinodul mitropolitan, cauzată de o urgenţă pastorală”, au mai precizat reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului.
Ei îi sfătuiesc pe credincioşi să nu ia în considerare niciun îndemn la mitinguri sau adunări.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL