Armata britanică a eliminat anunţul că Prinţesa de Wales va participa la evenimentul Trooping the Colour din iunie

Kate Middleton
Foto sursa: Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images

Armata britanică a eliminat marţi o informaţie publicată anterior pe site-ul său potrivit căreia Prinţesa de Wales, în prezent în convalescenţă după o operaţie abdominală, va participa la evenimentul Trooping the Colour din luna iunie. Aparent, anunţul a fost făcut fără aprobarea Palatului Kensington, relatează The Guardian.

Biletele puse în vânzare pentru Trooping the Colour, care va avea loc pe 8 iunie, anunţau prezenţa lui Catherine, prinţesă de Wales, care are grad de colonel al gărzilor irlandeze, regimentul care va defila în acest an. Anunţul a fost preluat rapid ca fiind primul angajament public anunţat pentru prinţesa care nu a mai fost văzută în public din decembrie. Se pare însă că armata nu a cerut aprobarea Palatului Kensington, biroul ei oficial, înainte de a publica informaţia, aşa că aceasta a fost retrasă şi site-ul actualizat.

Catherine se recuperează după o operaţie abdominală de şapte săptămâni şi, deşi nu a fost confirmată încă nicio dată pentru revenirea sa la îndatoririle publice, ea ar urma să se recupereze cel puţin până la Paşte (31 martie – n.r.).

Site-ul armatei îl indică pe Regele Charles – aflat sub tratament pentru cancer – ca fiind prezent la ceremonia cunoscută şi sub numele de Birthday Parade, deoarece marchează aniversarea oficială a suveranului.

Prinţesa a fost surprinsă luni de paparazzi în maşină cu mama sa, care se afla la volan, în apropierea Castelului Windsor, pe fondul speculaţiilor legate de starea ei de sănătate. O imagine care circulă pe internet o arată pe prinţesă, purtând ochelari de soare, stând pe scaunul din faţă al unei maşini conduse de mama sa, Carole Middleton.

Ea a părăsit spitalul pe 29 ianuarie şi se recuperează la casa ei de la Adelaide Cottage, în apropiere de Castelul Windsor.

La externarea ei, un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a declarat: „Ea face progrese bune. Prinţul şi prinţesa doresc să mulţumească enorm întregii echipe de la London Clinic, în special personalului de îngrijire dedicat, pentru îngrijirea pe care i-au acordat-o”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: