Arnold Schwarzenegger a fost reţinut pe aeroportul din Munchen

arnold schwarzenegger
Sursa foto: BBC

Arnold Schwarzenegger a fost reţinut miercuri pe aeroportul din Munchen, după ce nu a declarat la vamă un ceas de valoare destinat vânzării, au anunţat vameşii germani, citați de AFP.

Sosit din Statele Unite, actorul în vârstă de 76 de ani va putea probabil să-şi continue călătoria, dar va trebui să lase ceasul la Munchen, a declarat purtătorul de cuvânt al vămii, Thomas Meister, potrivit News.ro.

Împotriva fostului guvernator al Californiei a fost iniţiată o procedură penală pentru fraudă fiscală: Schwarzenegger ar fi trebuit să declare ceasul la vamă şi să plătească taxe, deoarece acesta va rămâne în UE, a precizat Meister.

Potrivit cotidianului german Bild, care a dezvăluit povestea, fostul star din „Terminator” şi „Conan Barbarul” a vrut să scoată la licitaţie ceasul scump, joi, la o cină în faimoasa staţiune de schi austriacă Kitzbühel.

În timpul serii, vor fi puse în vânzare opere de artă şi obiecte de valoare, iar banii obţinuţi vor fi folosiţi pentru a susţine diverse proiecte pentru climă derulate de starul hollywoodian.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL