Aterizare de urgenţă pe Aeroportul ”Henri Coandă”. Care este motivul

Sursă foto: Bucharestairports.ro
Sursă foto: Bucharestairports.ro

O aeronavă a companiei Tailwind Airlines care zbura pe ruta Antalya-Praga şi care avea la bord 112 pasageri a aterizat de urgenţă, vineri dimineaţă, pe Aeroportul ”Henri Coandă” Bucureşti, după ce a anunţat detectarea unor posibile scurgeri de combustibil. Avionul a aterizat în siguranţă şi îşi va continua cursa, după verificări.

”În cursul dimineţii de vineri, 8 septembrie, o aeronavă aparţinând companiei Tailwind Airlines, cu 112 pasageri la bord, a solicitat aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB). Aeronava, care efectua cursa Antalya – Praga, a semnalat detectarea unor posibile probleme tehnice (scurgeri de combustibil)”, au transmis reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, informează news.ro.

Ca urmare, pe aeroport s-a format dispozitivul de urgenţă, format din pompieri şi ambulanţe, sub coordonarea comandatului adjunct al AIHCB.

”La ora 07.28, avionul a aterizat în siguranţă şi urmează să îşi continue zborul către Praga, după verificările tehnice. Traficul aerian pe aeroport s-a desfăşurat în condiţii normale, fără nicio problemă (…)”, a precizat sursa citată.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL