AUR a copiat ce făcea USR-ul acum trei, patru ani. Marcel Ciolacu: Asta înseamnă să laşi să se creeze precedente

Marcel Ciolacu
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / GEORGE CĂLIN

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, a afirmat, joi, referitor la scandalul AUR de la Parlament că este inacceptabil ce s-a întâmplat şi că a fost o manipulare, oamenii lui Simion copiind ce făcea USR-ul acum trei, patru ani.

„Asta înseamnă să laşi să se creeze precedente”, a spus liderul PSD, precizând că scandalul va fi discutat în Biroul Permanent al Camerei.

”O să se discute în interiorul Biroului Permanent, am văzut că liderii de grup au început să îşi nuanţeze părerire şi sunt ferm convins că liderii de grup vor veni cu anumite propuneri în Biroul Permanent. Haideţi să vedem cu ce vin liderii de grup” a spus liderul PSD, citat de news.ro.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a continuat: ”Oricum, este inacceptabil ce s-a întâmplat, a fost o manipulare, cu toţii ştim că toate cele spuse de către ei că ar fi prinse în acele legi, că se vând copiii, toate sunt nişte minciuni şi românii se vor lămuri într-o perioadă scurtă de timp că nimeni nu fură niciun copil. (..) Au copiat ce făcea USR-ul acum trei, patru ani şi alte partide aplaudau atunci astfel de lucruri. Asta înseamnă să laşi să se creeze precedente”, a afrimat Ciolacu.

El a precizat că ţine foarte mult la funcţionarea Camerei Deputaţilor şi a Parlamentului şi aşteaptă decizia liderilor de grup.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL