Austriac prins drogat la volan, în Arad. În mașina cu numere false se afla și un polițist

Sursa foto: Poliția Română

Un bărbat de 44 de ani, cetăţean austriac, a fost depistat de poliţiştii din Arad în timp ce conducea drogat un bolid de lux, care avea numere false. În mașină cu el se afla și un polițist.

Numerele de înmatriculare ale autoturismului aparțineau unui alt vehicul.

Astfel, la data de 2 martie, în jurul orei 22.58, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 44 de ani, cetățean austriac, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Romanilor.

Din verificări a reieșit că autoturismul nu este înmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism este fals. Testarea cu aparatul din dotare a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a consumului substanțe interzise”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Cercetat pentru mai multe fapte 

Oamenii legii din Arad au mai declarat că bărbatul este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul cu număr de înmatriculare fals.

Refeitor la polițistul care se afla în mașină oamenii legii din Arad au precizat au început verificările și că vor lua măsuri.

,,Având în vedere prezența în calitate de pasager a unui polițist, alături de șoferul austriac, depistat de polițiștii Biroului Rutier la data de 2 martie a.c., în jurul orei 22.58, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, cu număr de înmatriculare fals și posibil sub influența substanțelor psihoactive, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern, în vederea stabilirii stării de fapt și luării măsurilor legale”, spun reprezentanții  Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: