Baron PNL, în mare dificultate. În ce județ liberalii au plecat pe bandă rulantă către PSD

Unul din liderii județeni ai PSD a precizat că în aceste zile că numărul primarilor care au decis să facă pasul către social democrați este în jur de 15. Acest lucru se întâmplă în județul Botoșani, unde șef al liberalilor este baronul Florin Țurcanu.

Aleșii din județ, susține Ovidiu Portariuc sunt oameni care fac administrație de multă vreme, au coloană vertebrală și nu mai suportă ”dictatura Țurcanu sau dictatura incompetenței”, potrivit presei locale.

Vor să facă proiecte, vor să fie ascultați, respectați, și-au dat seama ce fel de politică se face la CJ, și-au dat seama că doar rudele, prietenii sau alt gen de apropiați sunt numiți pe funcții de execuție și decizia este în mâna a patru, cinci oameni”, a declarat Ovidiu Portariuc pentru cei de la botosaneanul.ro.

Președintele executiv al PSD a mai menționat că a văzut o serie de intenții de intimidare a primarilor din județ din partea co-președinților Alianței Creștin Liberale (ACL) de la Botoșani.

Am văzut amenințări, aproape disperate din partea dlui Țurcanu care-i amenință că niciodată nu se vor mai întoarce în acest județ ca și cum proprietatea ar fi a domniei sale sau a familiei domniei sale. Dl. Flutur le transmite mesaje, am văzut, primarii să rămână la locurile lor. Mi-aduce aminte de declarația lui Ceaușescu din 1989 spune: rămâneți la locurile voastre, totul este sub control. Rugămintea mea e să nu mai amenințe primarii”, a mai spusPortariuc.

Au trecut la PSD grație ordonanței lui Liviu Dragnea primarii din Corni, Lunca, Hilișeu Horia, Adășeni și Corlăteni, viceprimarul din Cândești dar și în jur de 20 de consilieri locali, mai precizează aceeași sursă.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: