Bernadette Szocs, ambiționată de bronzul de la TOP16: ”La Mondiale vreau o medalie!”

Sursa: Facebook

Jucătoarea de tenis de masă a urcat pe treapta a treia a  podiumului competiției care a adunat la start cele mai bune 16 sportive din Europa. Alături de ea a fost și Eliza Samara, care s-a oprit în sferturi, fiind învinsă de jucătoarea care a btut-o și pe Bernadette Szocs, Jia Nan Yuan.

Bernadette Szocs, sportivă susținută de Federația Română de Tenis de Masă, a fost principala favorită la Europe TOP16 Cup, dar n-a trecut de semifinale, acolo unde a fost învinsă (4-3)  de cea care a și câștigat turneul, franțuzoaica Jia Nan Yuan. Romănca a condus 3-1 la seturi, dar a scăpat printre degete victoria și a trebuit să se mulțumească cu medalia de bronz.

„Per total sunt fericită că am reușit să cuceresc o medalie, mi-aș fi dorit-o pe cea de aur, dar, din păcate, nu am putut să o câștig. Totuși, este un rezultat bun. Mă motivează și mai mult să reușesc la anul să câștig medalia de aur”- Bernadette Szocs, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României.

Primele patru clasate la TOP16 și-au asigurat calificarea la Cupa Mondială, iar pentru frumoasa Bernadette această performanță contează enorm.

„ E un vis împlinit, pentru că îmi doream din toată inima să mă calific la Cupa Mondială. Este un concurs foarte puternic, special, este exact ca și la Jocurile Olimpice, așa că vreau acolo să arăt exact unde îmi este locul, să joc perfect, să încerc să le bat din nou pe chinezoaice și, dacă se poate, să cuceresc măcar o medalie de bronz, ca și aici, la Europe Top16 Cup” – Bernadette Szocs, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: