BFM TV: O nouă alertă cu bombă la Palatul Versailles

Sursa foto: Wikipedia

Palatul Versailles a fost evacuat din nou, vineri după-masă, după o nouă alertă cu bombă. Este a cincea ameninţare de acest tip din ultimele zile, relatează BFMTV.

„Din motive de securitate, Palatul Versailles evacuează vizitatorii şi se va redeschide imediat ce vor fi terminate verificările”, a anunţat instituţia pe contul său de X (fostă Twitter).

Informaţia a fost difuzată în jurul orei 12:40, iar un număr mare de turişti a fost văzut părăsind muzeul. O echipă de genişti se deplasează către Palatul Versailles.

Este pentru a cincea oară că Palatul Versailles se închide, începând de sâmbăta trecută. Zona a fost evacuată şi închisă sâmbătă, marţi, miercuri şi joi din aceleaşi motive. Un bărbat a fost arestat vineri dimineaţă în cadrul anchetei deschise după ameninţarea cu bombă de joi.

Aceste evacuări au fost efectuate în cadrul procedurii declanşate „în cazul unui pachet suspect”, a detaliat, joi, pentru BFMTV.com, biroul de presă al Palatului Versailles. Sâmbăta trecută, „evacuarea a fost efectuată în mai puţin de 10 minute”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL