Biroul Politic Naţional al PNL nu a discutat despre postul de prim-vicepreşedinte al partidului rămas vacant

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Biroul Politic Naţional al PNL, reunit în şedinţă online, marţi seară, nu a luat în discuţie postul de prim-vicepreşedinte al partidului rămas liber după demisia lui Iulian Dumitrescu, survenită în urma deschiderii dosarului penal de corupţie care îl vizează.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat marţi seară, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL, desfăşurată în format online, că în cadrul discuţiilor nu a fost abordat subiectul postului de prim-vicepreşedinte al partidului rămas liber în urma demisiei lui Iulian Dumitrescu.
”Acest subiect nu s-a regăsit pe agenda noastră de discuţii de astăzi. Probabil că în şedinţele următoare se va stabili şi acest lucru”,
a afirmat Ionuţ Stroe, răspunzând unei întrebări.
 Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova Iulian Dumitrescu (PNL), plasat sub control judiciar de DNA într-un dosar în care este suspectat de luare de mită şi fals în declaraţii, a anunţat, pe 1 februarie, pe Facebook, că demisionează din toate funcţiile deţinute în partid, ”deoarece partidul nu are nicio legătură cu această speţă”.
El a renunţat astfel la funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL şi la cea de preşedinte al organizaţiei judeţene Prahova din cadrul partidului.
”Având în vedere existenţa dosarului în care D.N.A. mi-a adus acuzaţiile prezentate public, am luat decizia să demisionez din toate funcţiile din partid, deoarece partidul nu are nicio legătură cu această speţă. Aşa cum am mai afirmat, am pus la dispoziţia procurorilor toate informaţiile şi datele solicitate. Colaborez cu instituţiile statului pentru a se lămuri cauza şi a se afla adevărul faptic. Conform legii, sunt în continuare beneficiarul prezumţiei de nevinovăţie”,
a scris Iulian Dumitrescu pe reţeaua de socializare.
Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL