BMW a vândut un număr record de mașini în România. Josef Reiter: Credem în această piață

Sursă foto: Unsplash

BMW Group România a încheiat un an cu rezultate record pe piața locală, în urma înregistrării unui volum total de peste 5.000 de vehicule vândute, o premieră pentru compania germană, care are o reprezentanță deschisă în România de foarte mulți ani, relevă date analizate de Profit.ro.

BMW a vândut în România, în 2023, un volum de 5.076 vehicule sub mărcile grupului, BMW, MINI, Rolls Royce și Motorrad. Este pentru prima dată când grupul depășește pragul de 5.000 de unități, în timp ce marca BMW a depășit pragul de 40.00 de autoturisme vândute încă din luna noiembrie, ajungând la final de an la un total de 4.689 de unități. Creșterea vânzărilor la nivel de grup, pe întreg anul, a fost de 57%, un avans important care s-a regăsit și la nivelul mărcii BMW.

„Să avem coroana în segmentul premium este o confirmare a aprecierii de care se bucură marca BMW. Avem privilegiul să reprezentăm unul dintre cele mai populare branduri din România”, a declarat Dr. Josef Reiter directorul general al BMW România.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL