Bode: Am luat decizia să lăsăm fiecare filială să decidă asupra numărului de voturi la europarlamentare

Sursa:X

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat vineri, la întâlnirea regională a Ligii Aleşilor Locali a Partidului Naţional Liberal din regiunea Sud-Vest Oltenia că au luat decizia în cadrul şedinţei BPN, să lase fiecare filială judeţeană să decidă asupra numărului de voturi pe care şi-l propune la europarlamentare şi aşteaptă până la şedinţa de luni de la fiecare filială ce îşi asumă.

El a mai afirmat că europarlamentarele vor fi un adevărat tur unu al alegerilor locale şi un prim semnal pentru cum se vor aşeza lucrurile la parlamentare şi chiar la prezidenţiale. În plus, Bode a menţionat că alegerile prezidenţiale câstigate de PNL, cu candidat liderul partidului, Nicolae Ciucă, va garanta drumul corect al României în Europa şi respectul de care se bucură acum România în Europa şi în lume.

”Apropo de ţintele de anul viitor, am luat decizia în cadrul şedinţei de Birou Politic National, să lăsăm fiecare filială judeţeană să decidă asupra numărului de voturi pe care şi-l propune la alegerile europarlamentare şi aşteptăm până la şedinţa BPN de luni de la fiecare filială să vină şi să prezinte sub decizia Biroului Politic Judeţean ce îşi asumă singur, pentru alegerile din 2024”, a spus Lucian Bode.

”Era foarte simplu să venim de la nivel naţional să facem o medie pe ultimele alegeri şi să spunem: aveţi de obţinut următorul obiectiv. Nu, am ales să venim de jos în sus, să venim de la fiecare filială, de la firul ierbii , să vedem exact ceea ce vă propuneţi fiecare”, a mai afirmat secretarul general al PNL.

Bode a menţionat că, ”prin noi înşine înseamnă că suntem în competiţie cu toate celelalte forte politice”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: