Bogdan Cojocaru şi Bogdan Balanişcu au fost validaţi de conducerea PSD pentru a candida la Primăria Iaşi

Sursă foto: Facebook/ Cojocaru Petru Bogdan

Consiliul Politic Naţional al Partidului Social Democrat a validat, joi, candidaturile preşedintelui PSD Iaşi Bogdan Cojocaru pentru şefia Consiliului Judeţean Iaşi, respectiv a preşedintelui filialei municipale PSD Bogdan Balanişcu la funcţia de primar a municipiului Iaşi.

Bogdan Cojocaru ocupă şi postul de prefect al judeţului Iaşi, în timp ce Bogdan Balanişcu este secretar de stat în Ministerul Mediului.
Potrivit unui comunicat al PSD Iaşi, asupra administraţiei PNL planează numeroase suspiciuni de corupţie, iar Partidul Social Democrat Iaşi propune ”o echipă politică tânără, dinamică, curajoasă şi ambiţioasă, hotărâtă să pună în practică o nouă viziune asupra administraţiei”.
”Iaşul are nevoie de schimbări profunde la nivelul administraţiei. Punem Iaşul pe primul loc nu este un simplu slogan de campanie, ci reprezintă o întreagă echipă pregătită să facă administraţie într-un mod eficient şi corect cu banul public. Alături de toţi colegii mei vreau să demonstrăm că putem să oferim mai mult comunităţii. Este vital să intrăm într-o nouă etapă de dezvoltare şi într-un alt ritm de lucru. Vedem toţi cum alte oraşe şi judeţe sunt înaintea noastră din toate punctele de vedere. Din păcate, în ultimii aproape patru ani liberalii nu au făcut nimic pentru Iaşi. Nu au nici măcar o finanţare pentru un proiect important”, a declarat preşedintele PSD Iaşi, Bogdan Cojocaru.
La rândul său, Bogdan Balanişcu, candidat PSD la primăria Iaşi, afirmă că intră în bătălie cu încredere, el criticând faptul că în Iaşi ”machetele au luat locul proiectelor reale, iar neputinţa şi nepăsarea administraţiei liberale sunt acoperite cu gazon”.
Tot joi, PNL a decis în forul naţional de conducere ca edilul Mihai Chirica să candideze la un nou mandat de primar al Iaşiului, iar preşedintele Consiliului Judeţean Costel Alexe să intre în cursă pentru un nou mandat în fruntea instituţiei.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL