Calea Victoriei, în topul celor mai scumpe străzi din lume, alături de Fifth Avenue sau Champs Élysées

Sursa: Wikipedia

Calea Victoriei din București se află în top 50 cele mai scumpe artere comerciale din lume, într-un top în care mai apar Fifth Avenue, Champs Élysées, Via Montenapoleone sau New Bond Street, străzi pe care chiriile pentru spațiile comerciale sunt cele mai ridicate, se arată în cel mai recent raport realizat de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield.

Fifth Avenue din New York și-a menținut poziția de cea mai scumpă arteră comercială din lume, Via Montenapoleone din Milano a urcat pe locul doi în clasamentul global, în devafoarea Tsim Sha Tsui din Hong Kong, arteră care completează podiumul, se arată în raportul „Main Streets Across the World”.

Potrivit celei de-a 33-a ediții a raportului, chiriile spatiilor de retail pe Via Montenapoleone au crescut cu 20% în ultimul an, la 1.500 euro/mp/lună, evoluție care a propulsat-o pe poziția secundă în clasamentul mondial, înlocuind Tsim Sha Tsui din Hong Kong, care a căzut pe locul al treilea, după o creștere mai modestă a chiriilor de 4%, la 1.268 euro/mp/lună. Chiriile de pe Fifth Avenue s-au menținut constante la 1.700 euro/mp/lună.

Citește articolul integral AICI. 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: