Casa de Pensii își cumpără computere și laptopuri

Sursa foto: Unsplash

Smart Control a câștigat o licitație organizată de Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) pentru achiziționarea de computere și laptopuri destinate programului de retehnologizare IT a instituției.

Contractul prevede și livrarea de aplicații antivirus și securitatea cibernetică.

Estimat la 10 milioane de lei, fără TVA, contractul a fost semnat pentru suma de 9,02 milioane de lei, fără TVA.

La licitație au participat și Union Co, ETA2U, Chrome Computers și AS Computer Craiova.

„Obiectul prezentei achiziții îl reprezintă „Retehnologizare stații de lucru operatori CNPP, înlocuirea stațiilor de lucru, inclusiv sisteme antivirus și securitatea cibernetică (achiziționare de sisteme PC de tip All In One și laptop)” – Sisteme PC de Tip All in ONE – Sisteme PC de Tip Laptop A”, scrie în anunțul de participare la licitație.

Echipamentele IT vor fi livrate în termen de 90 zile de la data semnării contractului.

Casa Națională de Pensii Publice este instituția publică din România care acordă pensii și alte prestații de asigurări sociale cuvenite persoanelor cuprinse în sistemul public de pensii și al accidentelor de muncă și bolilor profesionale, prin intermediul caselor teritoriale de pensii, precum și o serie de indemnizații cu caracter reparatoriu, stabilite prin legi speciale.

Smart Control are sediul în București, a fost înființată în anul 2003 și este autorizată să desfășoare activități de consultanță în tehnologia informației (cod CAEN 6202).

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: