Casa Verde Fotovoltaice 2024. AFM a publicat dosarele aprobate: „Instalatorii pot demara procedurile de instalare”

program-casa-verde-fotovoltaice-741454
Sura foto: Facebook

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosarele aprobate în cadrul Programelor Casa Verde Fotovoltaice.

AFM a publicat noi liste cu dosarele aprobate în cadrul Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Stații de reîncărcare cu putere normală și Piste pentru biciclete.

„Așa cum am promis săptămâna trecută, astăzi, a fost aprobată de către Administraţia Fondului pentru Mediu o listă cu 49.331 de beneficiari ai Programului Casa Verde Fotovoltaice – persoane fizice care depuseseră dosarele în sesiunea 2023.În acest moment, instalatorii pot demara procedurile de instalare a panourilor fotovoltaice pentru toate persoanele fizice care au fost declarate eligibile.Avem un buget record de 2 miliarde de lei și ne dorim pentru 2024 condiții mai flexibile de participare care să îl facă mai accesibil și să permită mai multor persoane să se alăture inițiativei de producție de energie verde”, a declarat ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet.

Totodată, în cadrul Programului Stații de reîncărcare cu putere normală a fost publicată o nouă listă care conține 76 de dosare acceptate în valoare de 75.031.547,49 lei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL