Cauciucuri de iarnă 2023. Cât te costă să îți schimbi anvelopele în sezonul rece

roată maşină
Sursa foto: Aleksandar Manasiev on Unsplash

Cauciucuri de iarnă 2023. Sezonul rece își intră încet, încet în rol, iar șoferii fac deja vizite la vulcanizări pentru a schimba anvelopele.

Cauciucuri de iarnă 2023. Sezonul rece se apropie și odată cu el sunt așteptate ninsorile. Primii fulgi de nea au căzit deja în mai multe zone ale țării. Cei care au mers la munte au fost nevoiți să își monteze din timp cauciucurile de iarnă.

Mulți dintre români nu se grăbesc când vine vorba de schimbatul anvelopelor și ajung să stea la cozi uriașe la vulcanizări. La polul opus se află cei care preferă să se pregătească din timp. La fel s-a întâmplat în ultimele zile cu șoferii care au avut drumuri de făcut la munte sau în afara țării.

 

„Am venit să ne pregătim pentru iarnă. Am venit să schimbăm oleacă, că trebuie să plecăm la munte. Şi am zis că e momentul ideal să schimbăm, mai ales că a nins. Am achiziţionat două cauciucuri noi, de iarnă”, a transmis un conducător auto, pentru Observator News.

„Maşina e pregătită, dotată de o lună de zile, de cum dă prima brumă. Maşina e 4×4 şi mergem pe câmpuri, mergem mai la munte, mai la bureţi. Dacă ne prinde o brumă ce facem”, a adăugat un alt șofer.

 

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: