Căutări cu scafandri la Giurgiu după ce două fete de 14 ani au dispărut de la domiciliu

Sursa foto: Unsplash

Echipe de poliţişti, pompieri şi scafandri efectuează căutări pe raza municipiului Giurgiu, după ce, vineri dimineaţă, a fost înregistrat un apel la 112 prin care era anunţat faptul că două minore au dispărut de la domiciliu.

„O autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi un echipaj de scafandri s-au deplasat în această dimineaţă la podul Bizetz din municipiul Giurgiu după ce a fost înregistrat un apel la 112 privind dispariţia unor minore din municipiul Giurgiu, de la domiciliu”, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Potrivit IPJ Giurgiu, apelul familiei la 112 a fost înregistrat în cursul dimineţii şi anunţa faptul că două minore, prietene, din municipiul Giurgiu, au dispărut de la domiciliu. Căutările sunt efectuate inclusiv cu echipaje de scafandri.

„La data de 8 martie 2024, ora 07,10, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată cu privire la faptul că minorele Budurincă Alexandra şi Harai Silvia Nicoleta, ambele cu vârste de 14 ani, au plecat de la domiciliile lor, din municipiul Giurgiu şi nu au mai revenit”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL