Cele mai frumoase scrisori pentru Moş Crăciun, trimise prin Poştă. Copiii au cerut soluţii pentru problemele omenirii

Sursa foto: Facebook

Mii de scrisori ale copiilor din toată ţara au umplut cutiile poştale speciale cu nenumărate gânduri, dorinţe şi urări pentru Moş Crăciun, a transmis Poşta Română care a organizat proiectul „Cutia poştală a lui Moş Crăciun. Unii copii şi-au descris în detaliu jucăriile pe care şi le doresc, alţii l-au îndemnat pe Moşul să le aducă ce doreşte el. Au fost şi copii care au cerut soluţii pentru problemele omenirii, de pildă încălzirea globală. Alţii au cerut mâncare, haine şi încălţăminte să poată merge la şcoală.

Fragmente din cele mai interesante scrisori:

„Dragă Moş Crăciun, toţi copiii te iubesc, dar în acest an sub bradul de acasă vei vedea iubirea mea pentru tine. Te voi lăsa liber să îmi dai tot ce vrei tu”.

”Vreau o păpuşă cu capul drept”.

„Aduci cadouri doar la copiii cuminţi? Dacă da, cei obraznici ce primesc?”
„Tu ce faci în timpul tău liber?”
„Crezi că reclamele de la Coca-Cola te fac prea gras?”
„Tu eşti şi Moş Nicolae? Dacă da, pe 6 decembrie îţi pui costum verde sau albastru?”

”Eu sunt operată la cap de două ori şi mi-aş mai dori sănătate multă mie şi tuturor copiilor bolnavi din spitale”.

”Anul acesta îmi doresc ce am visat întotdeauna că vreau să am. Anul acesta îmi doresc o fermă adevărată, unde să am mulţi cai, la munte, lângă mânăstirea Corbii de piatră”.

”Am fost cuminte, bună şi respectuoasă, am mai făcut şi câteva greşeli, dar în rest am fost bine. (…) În afară de asta, mai vreau să îmi dai o zăpadă frumoasă de Crăciun şi multă voioşie. Mulţumesc!”

”Dragă Moş Crăciun(…) dacă se poate, anul acesta să vină şi la mine. La mine nu prea a venit în fiecare an”.

”Salut, Moş Crăciun! Sper că am fost un copil cuminte anul ăsta. Să ai grijă, pe drumul tău spre copiii din toată lumea. Vreau să îţi placă prăjiturile pe care le fac cu mama anul acesta şi laptele cald, dar şi morcovii pentru reni”.

”Îmi doresc ca familia mea să fie fericită, sănătoasă şi unită.(…) Îmi doresc ca şi tu să faci faţă tuturor cadourilor solicitate de copiii din întreaga lume! Tu ce mai faci? Cum te mai simţi? Vreau să îţi mulţumesc pentru toate cadourile pe care mi le-ai trimis an de an”.

”Deşi mă descurc în studiile mele, îmi este mai greu să îmi achit anumite nevoi şcolare. Părinţii mei nu au posibilitatea de a ne cumpăra cadouri de Crăciun, ca ceilalţi părinţi ai altor copii. Aşa că, te rog, să ne ajuţi cu ce crezi tu că este mai bun pentru mine şi familia mea”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: