Gordon Ramsay anunţă naşterea celui de-al şaselea copil al său, la 57 de ani: „Gata”

Sursa foto: Daily Mail

Celebrul chef Gordon Ramsay, în vârstă de 57 de ani, a anunţat naşterea celui de-al şaselea copil pe care îl are cu soţia sa Tana, care are 49 de ani şi cu care este căsătorit de aproape trei decenii, relatează BBC.

Celebrul bucătar a postat sâmbătă seara pe Instagram imagini din spital cu Tana şi bebeluşul, anunţând că în familie vine un „voinic” de aproape 3,5 kg, care se numeşte Jesse. Băieţelul, purtând o căciuliţă roz cu dungi albastre, poate fi văzut în braţele mamei sale în trei imagini, iar una dintre ele îl arată pe tată sărutându-l pe cap.

Gordon Ramsay sugerează însă destul de clar că Jesse James Ramsay va fi ultimul său copil: „3 băieţi, 3 fete…. Gata”, a scris el pe reţelele sociale.

Ramsay, care şi-a sărbătorit ziua de naştere miercuri, a scris pe Instagram: „Ce cadou uimitor de ziua de naştere, vă rog să îi uraţi bun venit lui Jesse James Ramsay, un voinic de 7 lb 10 oz!!! Încă un pachet de dragoste pentru brigada Ramsay!!!. 3 băieţi, 3 fete…. Gata”.

Nu se ştie exact data la care s-a născut Jesse. Autoare de cărţi de bucate, mama, Tana, în vârstă de 49 de ani, s-a căsătorit cu Gordon Ramsay în 1996.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL