CFR Cluj a învins-o pe Universitatea Cluj cu 4-3, în Superligă

Sursă foto: realitatea.md
Sursă foto: realitatea.md

CFR Cluj a învins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 4-3 (1-2) , pe teren Cluj Arena, în ultimul meci din etapa a 6-a a Superligii de fotbal.

”Şepcile roşii” au început jocul în forță și au condus partida cu 2-0, prin dubla lui Ianis Stoica (10, 39), din pasele lui Dorinel Oancea și apoi Alex Chipciu. CFR a redus diferența la finalul primei reprise, prin nigerianul Philip Otele (45+3).

Echipa antrenată de Andrea Mandorlini a controlat jocul după pauză și a înscris de două ori, prin jucătorul Durel Avounou (56), după ce mingea a lovit ambele bare la șutul lui Otele, și prin Arlind Ajeti (69), care a marcat în urma unui corner.

Universitatea Cluj a reușit să egaleze prin Dan Nistor (78 – penalty), după ce Ianis Stoica a fost faultat în careu de Ante Kresic.

CFR Cluj a marcat golul victoriei prin spaniolul Jefte Betancor (82), cu un şut din marginea careului, după o pasă de la Avounou.

Portarul oaspeţilor, Răzvan Sava, a avut mai multe situații fantastice în această partidă, la şuturile lui Ovidiu Bic (5), Bogdan Vătăjelu (37), lovitura de cap a lui Ianis Stoica (66). Dragoş Tescan a ratat şi el o mare ocazie de gol (90), şutând pe lângă poartă din poziţie foarte bună.

A doua repriza a fost prelungită cu mai bine de 13 minute.

Jocul a fost a 33-a confruntare directă în principala competiţie internă dintre cele două echipe, palmaresul fiind de 17 succese ale oaspeţilor din această rundă, 5 victorii ale „sepcilor roşii” şi 11 remize.

Cu Universitatea gazdă, bilanţul este de 17 jocuri, 2 victorii ale Universităţii, 7 remize şi 8 victorii CFR Cluj.

FC Universitatea Cluj – FC CFR 1907 Cluj 3-4 (2-1), Cluj Arena – Cluj-Napoca

Au marcat: Ianis Stoica (10, 39), Dan Nistor (78 – penalty), respectiv Philip Otele (45+3), Durel Avounou (56), Arlind Ajeti (69), Jefte Betancor (82).

Arbitru: Sebastian Colţescu (Bucureşti);

Arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Adrian Popescu (Craiova);

Al patrulea oficial: George Cătălin Găman (Craiova);

Arbitru video: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti);

Arbitru asistent video: Andrei Constantinescu (Bucureşti);

Observatori: Octavian Şovre (Satu Mare) – CCA, Marian Ivan (Braşov) – LPF.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL