ChatGPT a luat-o razna timp de câteva ore, răspunzând cu fraze fără cap şi coadă şi de neînţeles

Chat GPT
Sursa foto: Facebook - Chat GPT

Foarte populara interfaţă a inteligenţei artificiale (AI) generative ChatGPT, care a făcut cunoscută această tehnologie, a luat-o razna timp de mai multe ore şi le-a răspuns utilizatorilor prin fraze fără cap şi coadă, după care start-up-ul care lansat-o la sfârşitul lui 2022, OpenAI, a anunţat că ChatGPT funcţiona din nou ”normal”, relatează AFP.

OpenAI a anunţat marţi, la San Francisco, unde are sediul, că ”anchetează semnalări ale unor răspunsuri neaşteptate din partea ChatGPT”.

Întreprinderea-star din Silicon Valley anunţa, câteva ore mai târziu, că a ”identificat problema” şi că era ”pe cale s-o rezolve”.

Numeroşi utilizatori au postat online capturi de ecran cu răspunsuri razna sau de neînţeles ale modelului Ai generative.

Această tehnologie de vârf permite producerea a tot felul de conţinuturi – text, sunete, video – de o calitate uluitoare la o simplă cerere.

”ChatGPT BÂNTUITĂ”

Pe forumuri ale unor dezvoltatori care folosesc instrumente OpenAI, un utilizator, ”IYAnepo” a relevat un comportament ”ciudat” al ChatGPT.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL