Ciprian Ciucu acuză un blocaj constant din partea lui Nicușor Dan: E cu atât mai trist, pentru că l-am susținut

Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu / Puterea Știrilor

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a fost invitat la ”Puterea Știrilor”, acolo unde a vorbit, între altele, despre obstacolele pe care i le pune în cale în mod constant primarul Capitalei, Nicușor Dan. Acesta spus că legislația greoaie este unul dintre aceste obstacole.

„Evident, nu doar legislația. Te freacă unii degeaba. Sunt blocaje inclusiv la nivel de PMB. Eu și echipa mea ne-am și ambiționat, spre deosebire de alți primari. Se fac multe lucrări în țară fără să treacă prin toată procedura corectă de avizare

Gândiți-vă că la, la orice primar, ajung mii de documente și depinde foarte mult de nivelul de încredere pe care-l ai în cei care semnează înaintea ta. Dacă știi că sunt oameni competenți și integri, mai arunci acolo un ochi, mai citești printe rânduri în diagonală și semnezi”, a spus Ciprian Ciucu.

Un blocaj constant

Ciprian Ciucu a spus că nu poate să își explice de ce Nicușor Dan are o astfel de atitudine, mai ales că Ciucu l-a susținut în trecut, atunci când era ăreședinte al PNL București.

„Mi se reproșează că-mi doresc eu să vină Firea primar. Nu-mi doresc acest lucru. Îmi doresc să am și eu un om cu care să vorbesc la Primăria Generală, pe care l-am susținut cât am fost președinte PNL București, am susținut toate proiectele. Ați auzit de vreun blocaj în Consiliul General?

Deci e cu atât mai trist, pentru că l-am susținut cu inima deschisă și am zis, domnule, orice primar trebuie să beneficieze de sprijin în Consiliul Local, indiferent, nu neapărat pentru el, cât pentru oameni, cetățeni. Ce te ajute să blochezi o primărie ca să ce? Și atunci, eu, cât am fost președinte a PNL București, eu personal m-am impus și am susținut mandatul, i-am susținut proiectele. De acum, eu nu mai sunt președinte la PNL București. Eu m-am retras la mine la Sectorul 6.

L-am susținut cu inima deschisă. Și ce am primit în schimb? Blocaj, și sunt lucruri verificabile. Sunt foarte ușor verificabile. Pot oricând să scot un număr de înregistrare când am depus acel PUZ de reparație care să blocheze dezvoltarea haotică.

Nu pot să-mi explic de ce blochează proiectele. Candidat la PMP, am anunțat că nu o să fiu, deci o amenințare pentru el. I-am zis vezi că nu mă interesează job-ul tău. Deci nu eram niciun fel de amenințare pentru el. Proiectele nu aveau nimic ascuns în sine și nu au nimic ascuns în sine. Sunt proiecte corecte pentru locuințe sociale. Deci, după tot sprijinul pe care i l-am acordat atâția ani de zile se comportă așa”, a spus Ciucu.

Autor

  • Robert Manea

    Robert Manea este absolvent al Facultății de Științe Politice din cadrul Universității București și al European Academy of Diplomacy din Varșovia. Are o experiență de peste 7 ani în presa din țară, acoperind subiecte de politică internă și externă.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: