Cirque du Soleil bate un record la București: 7 spectacole la Romexpo. Prețurile biletelor nu sunt mici!

Sursă foto: Facebook/ Cirque du Soleil

Cirque du Soleil, cel mai faimos circ din lume deschide seria spectacolelor anului în România cu nu mai puțin de șapte reprezentații la Romexpo.

Inițial au fost anunțate doar patru spectacole la pavilionul expozițional, însă cererea mare de bilete i-a făcut pe organizatori să negocieze alte trei reprezentații având în vedere că efectivul de artiști și logistica se va afla în acea perioadă la București (15-18 februarie a.c.)

Nu mai puțin de 100 de persoane dintre care 52 de artiști (din 25 de țări) aduc producția ”OVO”. ”O experiență captivantă, o intruziune plină de culoare într-o nouă zi din viața insectelor într-o colonie plină de energie și în continuă mișcare. Prin acrobații spectaculoase care scot în evidență personalitățile și abilitățile unice ale speciilor de insecte selectate, explorează frumusețea biodiversității în toate contrastele și vitalitatea sa”, descriu organizatorii spectacolele ale căror bilete nu sunt chiar ieftine. Cel mai ieftin costa 271 de lei, iar categoria premium ajunge la 566 lei.

Spectaculosul Cirque du Soleil bate un record la București! ”OVO” a incantat peste 7 milioane de oameni din peste 160 de orașe și aproape 30 de țări

Cirque du Soleil este cel mai mare producător de circ contemporan din lume. Compania s-a extins rapid prin anii 1990 și 2000, crescând de la un spectacol la 19 spectacole în peste 300 de orașe de pe fiecare continent, cu excepția Antarcticii. Compania angajează 4.000 de oameni din 50 de țări și generează un venit anual de aproximativ 1 miliard de dolari. Producția ”OVO” a incantat peste 7 milioane de oameni din peste 160 de orașe și aproape 30 de țări.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL