CJ Sălaj: Investiții de aproape 42 milioane de euro autorizate în anul 2023

Sursă foto: Facebook/ Consiliul Judeţean Sălaj

Dinu Iancu Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj, anunță că a autorizat, în 2023, prin Direcția Arhitect Șef, proiecte în valoare totală de 41,5 milioane de euro.

,,Prin reducerea termenelor de soluționare a documentațiilor de urbanism, ne propunem nu doar să oferim cetățenilor și investitorilor servicii publice rapide și eficiente, ci și să sprijinim proiectele care aduc plusvaloare comunităților noastre.

Mă bucur că de la an la an reușim să scurtăm timpul necesar eliberării acestor documente, creând, astfel, un cadru favorabil pentru investiții și contribuind la creșterea economică a județului.”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

,,Tot anul trecut, Consiliul Județean Sălaj a eliberat 354 de avize ale structurii de specialitate în vederea emiterii de către primăriile din județ a certificatelor de urbanism, timpul mediu de emitere fiind de patru zile calendaristice.

De asemenea, a eliberat 171 de avize care au stat la baza emiterii de către primării a autorizațiilor de construire, cu un timp mediu de 5,8 zile calendaristice.”, transmite CJ Sălaj pe pagina de Facebook.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL