CJPC Constanţa a găsit mai multe nereguli la Hotelul Mondial din Eforie Nord

SALTEA HOTEL
news.ro

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa a făcut un control la Hotelul Mondial din Eforie Nord şi a găsit mai multe nereguli, printre care saltele murdare, prosoape uzate, pereţi cu pânză de păianjen, mizerie şi mucegai în cabinele de duş şi au fost date amenzi în valoare de 13.000 de lei, potrivit news.ro.

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor a fost sesizat că sunt mai multe nereguli la Hotelul Mondial din Eforie Nord.

Hotelul, care este un hotel de patru stele, are 54 de camere şi au fost verifcate trei dintre acestea, inclusiv cea pentru care a fost primită reclamaţia.

Astfel, în această cameră au fost găsite saltele murdare, degradate, cu pete de mucegai, cu fire de păr, fără protecţie pe ele; prosoapele prezintă urmă de uzură, găurite; pereţii sunt cu pânză de păianjen care atârnă; perdeaua camerei este cu pete de rugină şi şifonată; în cabinele de duş există mizerie, pete de mucegai.

De asemenea, grupul sanitar din holul recepţiei avea broasca defectă, iar în curtea hotelului există o piscină unde dalele au fost desprinse.

În bucătăria hotelului comisarii CJPC au descoperit zece kilograme de carne de porc, care nu erau însoţite de elemente de identificare, agregatele frigorifice nu fuseseră igienizate corespunzător, aveau gheaţă în exces, coşurile de gunoi nu aveau capac şi acţionare la pedală.

Pentru nereguli găsite au fost date două amenzi, în valoare totală de 13.000 de lei şi a fost oprită temporar prestarea de servicii în zonele găsite cu probleme.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL