Consiliul Local Sector 1 a adoptat bugetul pe 2024, preluarea în administrare a Străzii Turda şi Laminorului

Sursa foto: X

Consiliul Local Sector 1 a adoptat în şedinţa de luni bugetul pe anul 2024, preluarea în administrare a Străzii Turda şi a Bulevardului Laminorului, pentru a le asfalta şi moderniza, şi refacerea faţadei Blocului O din Calea Griviţei nr. 399, anunţă Primăria. Primarul Clotilde Armand afirmă că adoptarea acestor proiecte de către majoritatea din Consiliul Local Sector 1 s-a făcut la presiunea cetăţenilor care au fost prezenţi astăzi în sala de şedinţă.

”Consiliul Local Sector 1 a adoptat în şedinţa de astăzi proiecte importante pentru reconstruirea şi dezvoltarea Sectorului 1: bugetul pe anul 2024, preluarea în administrare a Străzii Turda şi a Bulevardului Laminorului, pentru a le asfalta şi moderniza, şi refacerea faţadei Blocului O din Calea Griviţei nr. 399. Primarul Clotilde Armand consideră că adoptarea acestor proiecte de către majoritatea din Consiliul Local Sector 1 s-a făcut la presiunea cetăţenilor care au fost prezenţi astăzi în sala de  şedinţă”, se arată într-un comunicat al Primărie Sector 1.

”Oricât ar încerca, un lucru e sigur: Nu ne pot opri atunci când avem comunitatea locală alături de noi! Nu pot stopa dezvoltarea acestui sector! Cetăţenii au învins astăzi opoziţia îndârjită a majorităţii PNL-PSD. Au venit în Consiliul Local Sector 1 şi şi-au spus punctul de vedere. În faţa argumentelor şi a evidenţei, consilierii PNL-PSD au votat aceste proiecte esenţiale pentru Sectorul 1. Este victoria cetăţenilor împotriva politicienilor PNL-PSD care au o singură misiune în Consiliul Local, să respecte ordinele gradaţilor din conducerea partidelor: «Blocaţi-o pe Clotilde Armand!». Sunt disperaţi pentru că au văzut rezultatele sondajelor de opinie, iar PNL şi PSD au căzut grav în Capitală”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Potrivit primăriei, ”adoptarea bugetului pentru acest an permite derularea marilor proiecte de investiţii ale administraţiei locale a Sectorului 1: modernizarea şi asfaltarea străzilor, construirea de noi corpuri pentru şcoli şi licee, reabilitarea pieţelor, finanţarea spitalelor şi a unităţilor de învăţământ din Sectorul 1, plata celor mai mari burse şcolare din România etc”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: