Contestaţiile înaintate de administratorii complexului turistic Ferma Dacilor

Sursă foto: Inquam Photos / Bogdan Buda

Magistraţii Tribunalului Prahova au stabilit pentru joi termenul de judecare a contestaţiilor înaintate de cei trei administratori de facto sau statutar ai complexului turistic Ferma Dacilor, distrus, în a doua zi de Crăciun, de un incendiu în care opt oameni au murit carbonizaţi. Administratorul de facto, Cornel Dinicu, a contestat prelungirea măsurii arestului preventiv, în timp ce Adelina Elena Ilie şi Adrian Ristin sunt nemulţumiţi de decizia Judecătoriei Ploieşti de prelungire a mandatelor de arest la domiciliu emise pe numele lor la începutul acestei luni.

Contestaţiile depuse marţi de administratorii complexului turistic Ferma Dacilor din Tohani vor fi judecate, joi, la Tribunalul Prahova.
Judecătorii acestei instanţe vor decide dacă menţin decizia Judecătoriei Ploieşti de prelungire a arestării preventive în cazul omului de afaceri Cornel Dinicu, aflat în arest preventiv din 3 ianuarie, în dosarul în care este inculpat pentru distrugere care a avut ca urmare un dezastru. Pentru aceeaşi infracţiune sunt cercetaţi, în stare de arest la domiciliu, alţi doi administratori ai complexului turistic, care sunt plasaţi în arest la domiciliu şi care au contestat, la rândul lor, prelungirea mandatelor.
Mandatele de arestare emise pe numele celor doi, valabile până la 1 februarie, au fost prelungite începând cu 2 februarie pentru încă 30 de zile.
Şedinţa de judecată care va avea loc, joi, la Tribunalul Prahova este programată a începe la ora 9:00.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL