Crima de la Satu Mare. Autorul a fost arestat pentru 30 de zile, criminaliştii au făcut reconstituirea

crimă
Sursa foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

La Satu Mare, criminaliștii au reconstituit, duminică, crima care a avut loc acolo, notează antena3.ro. O femeie a fost găsită moartă în propria locuinţă, ucisă de zugravul care i-a făcut renovări.

Judecătorii au decis arestarea pentru 30 de zile a bărbatului.

Solutia pe scurt: Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Dispune arestarea preventivă a inculpatului C.M. pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 02.07.2023 până la data de 31.07.2023, inclusiv.

Bărbatul care a ucis-o pe femeia de 48 de ani a fost dus de anchetatori pentru a reface traseul crimei.

Acesta a fost dus de către polițiștii de la investigații criminale la garajul acolo unde își ținea sculele, dar și bicicleta cu care s-a deplasat după ce a comis crima.

Ulterior a fost dus pe o stradă alăturată, acolo unde el și-ar fi aruncat hainele pline de sânge într-un tomberon. Hainele nu au mai fost găsite de anchetatori, dat fiind faptul că gunoaiele au fost deja ridicate de către o firmă de salubritate.

Bărbatul a declarat că mai efectuase lucrări pentru victimă în urmă cu cinci ani şi totul a fost în regulă. Acum însă femeia nu era mulţumită de calitatea lucrărilor şi voia să îl dea în judecată şi să ceară de cinci ori suma pe care i-o dăduse.

El s-a speriat, a luat un cutter şi a tăiat-o. Ulterior a sunat la 112 sâmbătă ân jurul orei 18.45 şi a anunţat că a găsit victima moartă în apartamentul de la care, de altfel avea cheie.

Criminalul a mai spus că soţia sa, prezentă la momentul sosirii poliţiei la locul crimei, nu este implicată. El a mai spus şi că îşi regretă fapta.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL