Criminal în serie care a îngrozit România în anii ’90, la un pas de libertate

poliţie
Sursa foto: Poliţia Română

Cu cel puţin şapte crime la activ şi trei condamnări, Iulian Țigănilă – considerat unul dintre cei mai periculoşi criminali în seriedin România, este la un pas de a fi eliberat. Poreclit al doilea Ion Rîmaru, călăul cu sânge rece a îngrozit întreaga ţară în anii 90′. Judecătorii au schimbat în urmă cu puţin timp pedeapsa din închisoare pe viaţă, în 25 de ani de detenţie. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!   

Criminal în serie, la un pas de libertate

La sfârşitul anilor 90′ teroarea domnea într-o localitate din Argeş. Iulian Țigănilă, poreclit al doilea Ion Rîmaru al României îşi începea seria de crime.

Ilie Ţărcuş, fost deţinut: E convins în eul lui că el nu a făcut nimic.

Astfel, ucigaşul şi-a susţinut ferm nevinovăţia. Însă, după aproape două decenii, timp în care anchetatorii au descoperit în fântâni mai multe rămăşiţe umane, autorul ororilor din Ungheni a fost condamnat la închisoare pe viaţă în anul 2015. Asta după ce primise alte două condamnări pentu omor în anii 2004 şi 2007. Astăzi, la 62 de ani, criminalul e la un pas de libertate.

Ilie Ţărcuş, fost deţinut: Dacă esti condamnat pe viaţă, să ai vârsta de 60 de ani şi 20 executaţi. Foarte bine! La Ţigănilă, de exemplu, s-a potrivit.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL