Terheș (PE)//Crevedia: Cei responsabili trebuie să fie deferiți justiției!

Europarlamentarul Cristian Terheș cere măsuri ferme după incendiul de la Crevedia: ‘Cei responsabili trebuie să fie deferiți justiției!’

Europarlamentarul Cristian Terheș cere măsuri ferme după incendiul de la Crevedia. Terheș cere o anchetă pentru a se afla cum funcționa depozitul GPL.

„Ma uit de cateva ore la tv, la exploziile de la depozitul GPL din Crevedia, jud. Dambovita, si, pe langa gandul la situatia victimelor, nu-mi ies din cap cuvintele primarului din localitate, Petre Florin, care a spus:

„Când am venit eu la primărie, această locaţie avea suspendată activitatea de cei de la ISU, nu mai avea voie să vândă carburanţi la cetăţeni. Dar venea cisterna, încărcau, ştiu ei ce făceau. Cei de la ISU au fost de 2-3 ori în control, dar mai multe informaţii nu deţin. Nu mai aveau voie să vândă la butelii la cetăţeni, dar cisternele încărcau acolo.”

Am verificat pe internet si Petre Florin este primar in Crevedia din 2016, adica de 7 ani.

In mijlocul unei comune cu aproape 7.000 de locuitori functiona de 7 ani efectiv o bomba ce astepta sa explodeze, pe la care s-au perindat diverse organisme de control ale statului. Se pare ca toti stiau ca statia avea probleme, cu toate asta, afacerea a continuat. De ce?

Jurnalista Roxana Ciucă a relatat la RTV ca stația GPL care a explodat la Crevedia aparține familiei primarului din Caracal Ion Doldurea. A contat sau nu acest lucru cand autoritatile au permis sau tolerat functionarea acestei statii care avea probleme?

E imperativ ca presa sa sape dupa adevar iar oamenii locului si din toate structurile sa vorbeasca, pentru ca publicul sa stie de ce s-a putut intampla aceasta tragedie.

Domnul sa-i ierte pe cei care au decedat, iar victimelor sa le dea insanatosire grabnica. Nu in ultimul rand, cei responsabili atat de aceasta tragedie, cat si de facilitarea ei, trebuie sa fie deferiti justitiei!”, a spus Terheș, pe Facebook.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: