Cultură de canabis acasă. Un bărbat din Cluj a fost reținut 24 de ore pentru trafic de droguri

Sursa: Colaj DIICOT

 Un bărbat din județul Cluj a fost reținut pentru 24 de ore, după ce în locuința lui polițiștii au descoperit o adevărată cultură de canabis, formată din zeci de plante.

În total, oamenii legii au confiscat peste 11 kg de canabis. Marfa, spun aceștia, era vândută apoi cu prețuri între 1.000 și 2.000 de lei. Bărbatul era suspectat de oamenii legii că, pe parcursul anului 2024, a deținut și comercializat droguri de risc (canabis), pentru sume cuprinse între 1.000 și 2.000 lei.

Pentru a proba suspiciunile pe care le aveau în legătură cu individul, oamenii legii au descins, miercuri, în locuința sa.

„În urma percheziției domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate cantitățile de 5,4 kilograme muguri de canabis, 49 de plante aflate în diferite stadii de dezvoltare (în greutate de peste 11 kilograme masă verde), componente necesare instalației pentru întreținerea culturii, cântare de precizie, mai multe sisteme de stocare a datelor, suma de 4.300 lei precum și alte mijloace de probă”, se arată în comunicatul DIICOT.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL