Dan Negru, după dezastrul de la Crevedia: „Banii sunt motivul pentru care șoferii trec la alimentarea cu GPL”

Cunoscutul realizator TV vorbește într-o postare pe Facebook despre lăcomia distribuitorilor de carburanți și stațiile ilegale de GPL din România.

Realizatorul TV Dan Negru s-a arătat indignat, într-o postare pe pagina de Facebook, că România, care a avut cândva prima rafinărie de petrol din lume, importă combustibili.

După dezastrul de la stația GPL din Crevedia, Dan Negru spune că oamenii preferă acest combustibil pentru că este mai ieftin, dar chiar și așa condamnă lăcomia distribuitorilor de combustibili, care profită de perioada concediilor.

Banii sunt motivul pentru care șoferii trec la alimentarea cu GPL, gazul care a explodat la Crevedia. În Europa circulă vreo 28 milioane de mașini cu GPL din care vreo 15 milioane sunt Dacii! În ultimele zile, prețul carburanților a crescut din vina lăcomiei distribuitorilor care profită de perioada concediilor în care consumul e mare. De asta GPL e soluția multora! De asta suntzeci de stații ilegale GPL prin toată țara.

Cândva am avut în Ploiești prima rafinărie de petrol din lume. Consumul mediu anual în Romania este de 7 milioane de tone de carburanți. Doar două treimi se mai produc în cele trei rafinării din țară, restul se importă. Noi, cei cu prima rafinărie de petrol din lume! Cândva…”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL