Declarație surprinzătoare a unui fost liberal: Iohannis, un pămpălău

Fostul liberal, actual deputat al Partidului Liberal Reformator, Octavian Bot a declarat că prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis este ”un pămpălău și nu un om politic”.

”Am spus-o încă de la începutul apariției lui Klaus Iohannis că este un pămpălău și nu un om politic. El a fost inventat de Crin Antonescu, un idealist, iar mai apoi, Iohannis, prin viclenie, l-a îndepărtat pe Crin Antonescu, fără scrupule. Aceasta pare a fi singura „realizare politică”a lui Iohannis. Gest nedemn și rușinos pentru cel care se laudă cu moralitatea sa. Klaus Iohannis și-a pus eticheta de dreapta și de liberal, „conținutul” însă, e gol și de dreapta și de liberalism. Atenție „consumatori”!”, a transmis deputatul PLR prin intermediul unui comunicat de presă remis PSnews.ro

De asemenea, Octavian Bot a mai precizat că Iohannis vrea să ajungă la Cotroceni pe baza realizărilor sale făcute în Sibiu.

”Klaus Iohannis încearcă să convingă electoratul prezentând ce a realizat el la Sibiu. Ne spune câte străzi a asfaltat, câți kilometri de rețele de alimentare cu apă sau de canal a făcut. Cu asemenea realizări ar putea, eventual, să candideze pentru funcția de „primar” al României, nu pentru cea de președinte. Nu este prea greu să fii primar într-un oraș cu oameni așezați și civilizați, precum Sibiul. A-ți face merite pentru că ai pavat și zugrăvit o piață centrală, mi se pare chiar caraghios. Aș fi curios să-l văd primar în orașe ca: Slatina, Dorohoi, Tecuci, Caracal sau în alte asemenea orașe. Există în România orașe mai frumoase decât Sibiul, așa încât mi se pare o exagerare prezentarea Sibiului ca o mare realizare a lui Iohannis. Chiar dacă ar fi așa, nu are nicio legătură cu ceea ce se cere unui președinte al României”, a mai adăugat Bot.

Totodată, deputatul PLR consideră că Iohannis este cea mai proastă alegere a liberalilor.

”Dacă tot voiau să propună un candidat aparținând unei minorități, nu e niciun rău în așa ceva, puteau să-l aleagă pe Varujan Vosganian, care este cu câteva clase peste Klaus Iohannis, din toate punctele de vedere”, a conchis Bot.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL