Delegaţia CCIR a votat, la Bruxelles, noua conducere Eurochambres

foto: ccir.ro
Sursă foto: ccir.ro

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, şi secretarul general al CCIR, Ovidiu Silaghi, au participat, în 15 noiembrie, la Adunarea Generală Eurochambres, întrunită pentru alegerea preşedintelui şi vicepreşedinţilor organizaţiei.

În marja Adunării Generale Eurochambres, delegaţia CCIR a avut o serie de întrevederi cu preşedinţi ai Camerelor de Comerţ din Turcia, Serbia, Republica Moldova, Georgia, Polonia şi Ucraina.

Temele de discuţie au vizat dezvoltarea relaţiilor dintre comunităţile de afaceri cu ţările partenere şi consolidarea unor proiecte economice comune şi de susţinere într-o perioadă de criză globală.

„Dorim să continuăm implicarea României şi, implicit, a Camerei de Comerţ şi Industrie a României în optimizarea activităţii Eurochambres dar şi a World Chambres Federation, în beneficiul comunităţii noastre de afaceri. Totodată situaţia actuală impune mai mult ca oricând să strângem rândurile”, a afirmat Mihai Daraban.

În cadrul Adunării Generale Eurochambres, Vladimír Dlouhy a fost reales în funcţia de Preşedinte al Eurochambres, pentru mandatul 2024-2025. În funcţia de vicepreşedinte au fost aleşi: Wouter Van Gulck, Director General, Camera de Comerţ din Belgia, Juho Romakkaniemi, CEO, Camera de Comerţ din Finlanda şi Aigars Rostovskis, Preşedintele Camerei de Comerţ din Latvia.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: