Directoarea școlii Nicolae Titulescu din București va fi demisă azi

Sursa: INQUAM PHOTOS - George Călin

Directoarea școlii Nicolae Titulescu din București va fi demisă azi, potrivit unor surse. Decizia a fost luată în urma discuției de la Guvern unde ministrul Educației Ligia Deca a fost chemată de premierul Marcel Ciolacu pentru a da explicații în cazul acuzațiilor de viol de la unitatea școlară.

Ligia Deca a fost chemată la Guvern imediat după ce a dat declarații despre primele concluzii cu privire la situația de la Școala din București.

Ligia Deca a declarat azi că a aflat din presă despre cazul elevului care ar fi fost abuzat la Școala Gimnazială Nicolae Titulescu din Capitală. Ministrul a anunțat că a trimis Corpul de Control la școala respectivă, pentru a verifica modul în care unitatea școlară, dar și inspectoratul școlar au reacționat.

„Până mâine dimineaţă vom şti exact. Vă daţi seama că nu va rămâne piatră pe piatră acolo, dacă se confirmă că directoarea a ascuns asemenea fapte. Vedem mâine dimineaţă exact. Până mâine dimineaţă o să primesc întreaga… Vom vedea tot adevărul”, a precizat Marcel Ciolacu, luni seară, la Antena 3, întrebat fiind despre acest caz, scrie Agerpres.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: