Discursul lui Zelenski din Parlamentul României a fost anulat

Sursa: captură foto youtube.com/Office of the President of Ukraine
Sursa: captură foto youtube.com/Office of the President of Ukraine

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski și-a anulat discursul pe care urma să-l susțină marți în Parlamentul României. Astfel, respectivul discurs nu se mai regăsește în programul oficial al ședinței Camerelor reunite ale Parlamentului, potrivit digi24.ro

În schimb, a rămas valabilă întâlnirea, programată marți, la de la ora 16.00, dintre Volodimir Zelenski și președintele Senatului, Nicolae Ciucă. Până în acest moment, nu există un comunicat oficial care să confirme sau să infirme o întâlnire similară cu președintele Camerei Deputaților, Alfred Simonis.

Surse parlamentare au declarat pentru news.ro, că intervenția președintelui ucrainean a fost anulată, motivul ținând de „eventuale perturbări ale discursului”. Senatoarea Diana Șoșoacă anunțase deja că va face „spectacol” marți în Parlamentul României, cu ocazia discursului pe care președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski urmează să-l susțină în fața plenului reunit al Senatului și Camerei Deputaților.

Anularea discursului lui Zelenski din Parlament a fost ironizată de liderul AUR, George Simion. „Cu durere în suflet, anunțăm că viteazul președinte ucrainean, Volodimir Zelenski nu va mai veni astăzi în Parlamentul României”, a spus Simion, într-o postare publicată pe Facebook.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL